I Ro og Mak ved Straumen gård

·

Ernæring til alle sanser

·

Gårdsliv og Skogsbobler

Hvilken boble ønsker du å være i? Romantisk boble, venneboble, tankeboble, yogaboble...

Vær i din egen boble midt i et kulturlandskap med himmelen som tak. Bo lunt og kjenn varmen, lyset og lukten fra den sprakende vedovnen mens du nyter tilstedeværelsen i egen boble og naturen utenfor. Sovne på nyoppredd og varm himmelseng med et spekter av Helgelandsk vær over deg og våkne til lyden av naturen, fugler og dyr. Starte dagen med å tenne opp i vedovnen og krype under den varme fellen mens du venter på kortreist gårdsfrokost som blir levert på døren.

Ønsker du å lese mer om våre bobler, klikk deg inn på vår hjemmeside; www.iroogmak.no eller ta kontakt på mail; post@iroogmak.no

 

Gårdens I Ro og Mak gir deg tid og ro til å senke skuldrene og bare være. Trenger du en pit-stop i hverdagens rush, en kortreist matopplevelse i nostalgisk varm stue, nyte lukten av sjøluft og bålkaffe i naustet eller hva med å overnatte på en myk himmelseng med vindu rett mot stjernehimmelen?

Gårdens I Ro og Mak er inspirert av våre fire bestemødre hvor tre var sankere og den fjerde likte kafe og byliv, - jo sterkere maten var desto bedre. Hot&Spicy- bestemor og de tre allsidige sankebestemødrene skolerte seg gjennom sine mødre som igjen skolerte seg av sine mødre.

I ånden av våre mødre ønsker vi å gjenskape livet som var og livet som er. - En hyllest til kulturbæring, mat og landbruk, opplevelser og gårdsliv.

Edel og Jørgen, Ane og Erlend, Lea og Dina

Straumen gård og gårdens I Ro og Mak er et særegent overnatting og serveringssted som tilbyr bedriftsinterne aktiviteter året rundt samt møterom for opptil 12 personer. Stedet ligger i landlige omgivelser omgitt av natur med lune og nostalgiske husrom. I bestemorstuens nostalgiske soverom er det plass til 10 personer fordelt på fem soverom. Er dere en større gruppe kan vi tilby skogsboblene som kan huse inntil 8 personer fordelt på fem senger.

Ta gjerne kontakt med oss for et skreddersydd opplegg